Slunken kommunekasse igen storsponsor for boksers VM-stævne – men hendes værdi er faldet drastisk

Når Dina Thorslund i aften traditionen tro bokser en titelkamp på hjemmebane, er det endnu engang skatteyderne der må holde for.

For årtier tilbage rullede millionerne, når store danske boksenavne som Brian Nielsen og Gert Bo Jacobsen gik i ringen i nogle af datidens største sportshaller. Det i høj grad styret af den nu afdøde legendariske boksepromotor Mogens Palle, der var i stand til at skabe grobund for noget nær en egentlig bokseindustri.

Helt anderledes ser det aktuelt ud i Bokse-Danmark, hvor det måske aktuelt største navn er den kvindelige WBO-verdensmester Dina Thorslund, der foreløbigt har vundet alle sine hidtidige 19 kampe som professionel. Kampe der alene med tre afstikkere til Tyskland, mens hun havde tysk management, alle er blevet bokset i Danmark.

Hovedsageligt i det nordvestlige Jylland i byerne Struer og Holstebro, hvor Dina Thorslund også har haft privatadresse.

Stævner der i høj grad er blevet afholdt, efter bokserens hjemkommuner tegnede meget store sponsorater for ikke kun selve stævnerne, men også i form af lønagtige udbetalinger til bokseren, selv når hun ikke stod foran en kamp.

I aften går Dina Thorslund i ringen igen, hvilket sker i Holstebro mod Yulihan Luna Avila.

Selv om der er flere titler på spil i aftenens opgør er det tilsyneladende ikke ét, der har fået Dina Thorslunds markedsværdi til at stige.

Tvært i mod betaler Holstebro Kommune langt mindre for sit hovedsponsorat, end hvad nordvestjyderne tidligere har gjort ved Dina Thorslunds stævner.

Et tilskud der samtidig kommer på trods af, at kommunen igennem de seneste år, har haft markante økonomiske udfordringer.

 

Andre artikler om Dina Thorslund

Brutal internationalt efterlyst narkobaron spøger i Dina Thorslunds arabiske promotors ringhjørne

Kommune ser stort på boksestjernes arabiske promotors brug af skattelyer og forbindelse til brutal eftersøgt narkobaron – og bliver storsponsor for stævne

Dina Thorslunds arabiske promotor : Drives fra berygtet skattely – og nægter at opgive fysisk adresse og telefonnummer

Få hurtig og nem adgang til artiklen

Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts

Køb adgang

Allerede abonnement? Log ind her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *