Dina Thorslunds arabiske promotor : Drives fra berygtet skattely – og nægter at opgive fysisk adresse og telefonnummer

Lørdag går den danske kvindelige verdensmester i boksning, Dina Thorslund, i ringen i Holstebro for at forsvare sit VM-bælte hos forbundet WBO. Bag hende står ikke kun en arabisk promotor, som kæmper for at slippe af med forbindelsen til en af Europas mest eftersøgte mænd. For det må også anses for at være iøjnefaldende, at promotorvirksomheden drives via et selskab placeret i et særdeles velkendt skattely.

Vi skal ikke mange måneder tilbage, før Dina Thorslund kunne offentliggøre, at hun havde fået ny promotor. Det i skikkelse af Probellum, der ved præsentationen i februar i år, blev omtalt som et internationalt promotorfirma.

Aftalen kom i hus efter Dina Thorslund tilbage i 2020 brød med den tyske promotor Sauerland, som følge af det, bokseren anså for problemer med at skaffe relevante kampe. Efterfølgende forsøgte hun som et særsyn indenfor bokseverdenen at stå uden en klassisk promotor, ved selv at være involveret i organiseringen af flere af sine egne stævner.

Som Bjørknæs.dk tidligere på ugen kunne afslører, er Probellum et promotorfirma, som i øjeblikket kæmper en større PR-kamp. Det for at komme af med de problemer, som er opstået i forlængelse af, at en pakistansk politiker taggede en af Europas mest eftersøgte mænd i forbindelse med Probellum. Det efter at politikeren tilsyneladende var af den klare opfattelse, at der var en direkte forbindelse mellem en eftersøgt narkobaron og Dina Thorslunds promotor.

Få hurtig og nem adgang til artiklen

Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts

Køb adgang

Allerede abonnement? Log ind her

1 kommentar til “Dina Thorslunds arabiske promotor : Drives fra berygtet skattely – og nægter at opgive fysisk adresse og telefonnummer”

  1. – og nægter at opgive fysisk adresse”

    Som da en kendt restaurantkæde for mange år siden åbnede her i byen på Vestegnen. Som den lokale ugeavis selvfølgelig dækkede. Men ejeren ville ikke have sit navn i avisen. Når det er så udansk, kan man hurtig gætte etniciteten.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *