Skandaleramt kommunalt selskab uden skriftlige aftaler med advokater – som har krævet 3.436 kroner for at videresende ét brev

Selv om DLA Piper foreløbigt har sendt opkrævninger langt over millionen til kommunalt forsyningsselskab, har advokaterne ifølge forsyningsselskabet ikke fremsendt ordrebekræftelser eller på anden måde indgået skriftlige aftaler omkring kundeforholdet. Det endda selv om, at DLA Piper blandt andet er blevet sat til at behandle aktindsigtsbegæringer om dets egen juridiske rådgivning.

1.6 millioner kroner.

Så meget kostede det de vestjyske forbrugere og dermed reelt skatteyderne, at DLA Piper foretog en advokatundersøgelse af, hvad der de seneste år er foregået i det kommunale Ringkøbing-Skjern Forsyning – specielt i forhold til, hvordan tildelingen af store ordre er sket. En rapport der i høj grad fokuserede på én enkelt medarbejder, der efterfølgende har sagt sit job op.

Men forløbet omkring udvælgelsen af DLA Piper til blandt andet at stå for undersøgelsen er langt fra noget, som er simpelt at danne sig et overblik over.

Hvilket blandt andet skyldes, at DLA Piper ikke har fremsendt en ordrebekræftelse.

Få hurtig og nem adgang til artiklen

Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts

Køb adgang

Allerede abonnement? Log ind her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *