Udbudsmateriale er pist væk : Lokalt firma scorede millioner

Ringkøbing-Skjern Forsyning har de seneste måneder trukket særdeles negative overskrifter, efter det har haft store problemer i forlængelse af en milliondyr advokatundersøgelse – med fokus på én nu tidligere medarbejders ageren.

– Det tager den tid, som det tager.

Sådan lød det fra Nikolai Overgaard Rahlf, direktionssekretær og HR-chef hos Ringkøbing-Skjern Forsyning, da vi tidligere på foråret konfronterede ham med, hvorfor det kommunalt ejede forsyningsselskab ikke overholdt reglerne for udlevering af aktindsigter. Det endda selv om, at firmaet har indkøbt hjælp fra advokatfirmaet DLA Piper til at behandle aktindsigtsbegæringerne.

Uanset at flere af disse omhandler DLA Piper selv.

Omkring halvanden måned har det taget for Ringkøbing-Skjern Forsyning, for at fremsende aktindsigter fra et projekt, som blev afsluttet for flere år siden. Det på trods af, at den almindelige fremsendeslesfrist er på 7 hverdage – og opgaven fremstod overskuelig.

For den omhandlede nemlig hovedsageligt alene opgørelser over, hvilke firmaer som blev tildelt opgaver på store projekter. Vel og mærke projekter hvis udbudsmateriale, som Ringkøbing-Skjern Forsyning har oplyst, på en ikke nærmere omtalt måde er forsvundet.

Få hurtig og nem adgang til artiklen

Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts

Køb adgang

Allerede abonnement? Log ind her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *