Regningen for Mette Fs privatfly til Paris har nu været forsvundet i et halvt år

Hvem der har betalt for Mette Frederiksens brug af et privatfly i februar og hvad prisen var, er tilsyneladende et meget stort problem at finde frem til for flere forskellige ministerier.

Tilbage i februar satte Mette Frederiksen sig ombord på privatflyet til først Paris, for her at møde den franske præsident Emmanuel Macron til en middag i Élyséepalæet. Dagen efter tog hun samme privatfly videre til Bruxelles, så hun kunne nå frem til et EU-møde – inden turen efterfølgende gik tilbage mod Danmark, hvilket også skete med privatfly.

En rejse der kom kun få dage efter, at Mette Frederiksen i en kronik i Politiken ellers havde udtalt, at hun var ”grøn før hun var rød”. Forstået på den måde, at hun vægtede miljøhensyn over sin ellers socialistiske dagsorden.

Alligevel valgte Mette Frederiksen at tage privatflyet til Paris, selv om der samtidig afgik et rutefly fra Kastrup med præcis samme destination. Vel og mærke et rutefly, der landede få minutter før i Paris, end hvad tilfældet var med Mette Frederiksens lille privatfly.

Siden har vi på Bjørknæs.dk forsøgt at finde frem til, hvad skatteydernes regning for flyvningen endte på. En undersøgelse som foreløbigt har bragt os til flere ministerier, som på en markant måde, har haft meget store problemer med at finde frem til bilagene.

Få hurtig og nem adgang til artiklen

Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts

Køb adgang

Allerede abonnement? Log ind her

1 kommentar til “Regningen for Mette Fs privatfly til Paris har nu været forsvundet i et halvt år”

  1. Hvem betalte for flyet til Paris da Mette absolut skulle ned og være i rampelyset sammen med Jonas Wingegård det var jo i hendes ferie, det var vel også med privat fly betalt af borgerne.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *