Regning for at fyre to direktører hos Region Midtjylland : 7.5 millioner kroner

Det er blevet en særdeles dyr affærer for skatteyderne i Region Midtjylland, at den netop har skilt sig af med to direktører, som blev anset for hovedansvarlige for en kræftskandale.

Omkring 6.3 millioner kroner. 

Det lød vores bud på tidligere på dagen i forhold til, hvad det kommer til at koste Region Midtjylland at skille sig af med lægefaglig direktør Claus Thomsen og hospitalsdirektør Poul Blaabjerg.

En vurdering vi foretog på baggrund af, hvad der i lignende sager er blevet uddelt af gyldne håndtryk.

Men nu viser en fremsendt opgørelse fra Region Midtjyllands pressetjeneste, at det bliver endnu dyrere for skatteyderne at skille sig af med de to direktører, der af regionens top anses for at være hovedansvarlige for en kræftskandale. Det efter at Region Midtjylland var nået frem til, at Claus Thomsen og Poul Blaabjerg havde sat økonomi over behandlingen af kræftpatienter, så de blev behandlet langt senere, end de burde.

Ifølge opgørelserne fra Region Midtjylland, kan Poul Blaabjerg se frem til en fratrædelsesgodtgørelse på 4.041.461 kroner. Et beløb en smule højere end hvad Claus Thomsen modtager, da hans gyldne håndtryk lyder på 3.447.282 kroner.

Hvilket gør at det i alt koster skatteyderne 7.488.443 kroner, at få dem fjernet fra direktørposterne i Region Midtjylland.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *