Kæmpe millionregning til skatteyderne : To direktører fyret efter kræftskandale – kan se frem til kæmpe gyldne håndtryk

Selv om de ifølge Region Midtjylland var hovedansvarlige for en kræftskandale, kan Claus Thomsen og Poul Blaabjerg alligevel se frem til store gyldne håndtryk efter deres fyring.

– Efter mødet i Forretningsudvalget er der indgået fratrædelsesaftaler med to direktører på Aarhus Universitetshospital.

Sådan lyder indledningen på den pressemeddelelse, som Region Midtjylland udsendte tidligere på dagen. Det i forbindelse med, at regionen offentliggjorde afskedigelserne af lægefaglig direktør Claus Thomsen og hospitalsdirektør Poul Blaabjerg.

Afskedigelser der ifølge direktør for Region Midtjylland Pernille Blach Hansen, datter af den tidligere formand for regionen Bent Hansen og selv tidligere medlem af Folketinget for Socialdemokratiet, skete fordi de to nu afskedigede direktører havde stået i spidsen for en praksis, hvor økonomi var blevet sat højere end behandlingen af patienter.

Men hvad det koster skatteyderne i Region Midtjylland at betale for afskedigelserne af de to direktører, var dog ikke noget Pernille Blach Hansen kom ind på i pressemeddelelsen.

Få hurtig og nem adgang til artiklen

Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts

Køb adgang

Allerede abonnement? Log ind her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *