Pubcrawl i Sydkorea på skatteydernes regning : Kommunale eventfolk fyrede den af i Seoul

Der blev bestemt ikke sparet på noget, da Aalborg Kommunes eventafdeling anført af eventchefen Søren Thorst, lagde vejen forbi Seoul i bestræbelserne på at få VM i Brandslukning til den nordjyske hovedstad.

Kæmpe støtte til 3F, et markant forbrug af skatteyderbetalt alkohol og endda en kæmpe regning på en pub.

Det er blot nogle af de afsløringer, vi på Bjørknæs.dk den seneste tid har kunnet offentliggøre omkring Aalborg Kommune og dens forbrug af skatteydermidler. Forhold der har været med til at gøre, at Aalborg Kommune på mandag offentliggør resultatet af en revisionsundersøgelse, som har fokus på forbruget hos Aalborg Event. Den kommunale organisation ledet af den tidligere fodboldspiller Søren Thorst, der eksempelvis står bag udgifterne afholdt til en rejse til Seoul.

Revisionsundersøgelsen tager dog kun udgangspunkt i beløb over 50.000 kroner, hvorfor der er tvivlsomt om den vil indeholde en række bilag fra Seoul-rejsen, som Bjørknæs.dk har fået hjælp til at oversætte fra koreansk til dansk.

Oversættelser der fastslår, at forbruget af specielt øl og alkohol var langt større under Asien-rejsen, end hvad der umiddelbart fremgik af de udleverede aktindsigter, Bjørknæs.dk har opnået i samarbejde med Aktindsigterne.dk.

Få hurtig og nem adgang til artiklen

Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts

Køb adgang

Allerede abonnement? Log ind her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *