Politianmeldelse rammer endnu en Prehn-ansat : Nægter konsekvent at udleverer bilag med forbindelse til socialdemokratens forbrug

Den nye politianmeldelse kommer i forlængelse af, at endnu en medarbejder i Fødevareministeriet fastholder en fremgangsmåde, som ministeriet allerede sidste år erkendte var ulovlig.

Middag med en hemmelig gæst og springende champagnepropper – alt sammen på skatteydernes regning.

Det er blot nogle af de historier, der de seneste uger har klæbet sig til fødevareminister Rasmus Prehn. Afsløringer der har gjort, at socialdemokraten har taget det utraditionelle skridt, at han har afleveret sit ministerielle kreditkort. Betalingskortet han har brugt, når han eksempelvis har inviteret til iøjnefaldende frokoster og middage på københavnske restauranter.

Men samtidig har Fødevareministeriet langt fra været en medspiller for offentligheden, når det har handlet om at fastslå på hvilken måde, socialdemokraten har brugt sin repræsentationskonto. Som Bjørknæs.dk kunne afslører i den forgangne uge, har det medført en politianmeldelse mod en en fuldmægtig, som igen og igen har gjort brug af en fremgangsmåde, som Fødevareministeriet for længst har erkendt er i strid med reglerne.

Efter Bjørknæs.dks oplysninger er der tidligere på ugen indgivet endnu en politianmeldelse mod en specialkonsulent i Fødevareministeriet, efter er begyndt at gøre præcis det samme som den fuldmægtige.

Få hurtig og nem adgang til artiklen

Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts

Køb adgang

Allerede abonnement? Log ind her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *