Embedsmand politianmeldt : Nægter igen og igen at udleverer Prehn-bilag – risikerer 4 måneders ubetinget fængsel

Politianmeldelsen er indgivet personligt mod en fuldmægtig i Fødevareministeriet, fordi han konsekvent har gjort brug af en fremgangsmåde, som ministeriet for længst har erkendt er i strid med reglerne – og derfor må formodes at have handlet på egen hånd.

Middage hvor offentligheden ikke må vide hvem Rasmus Prehn har spist sammen med, dyre netværksmøder og besøg på værtshuse med nære partifæller.

Det er blot nogle af de historier, der de seneste måneder har trukket overskrifter om fødevareministerens forbrug af sin repræsentationskonto. Et forbrug der har været så markant, at socialdemokraten i forbindelse med et samråd i Folketinget, afleverede sit skatteyderbetalte kreditkort.

Samtidig tegner der sig et billede af, at minimum en embedsmand i Fødevareministeriet i dén grad stiller sig på tværs, når det handler om at udlevere bilag med forbindelse til den skandaleramte ministers forbrug.

En fremgangsmåde der har gjort, at der nu er indgivet en politianmeldelse personligt mod embedsmanden, som blandt sine arbejdsopgaver har netop udleveringen af aktindsigter.

Få hurtig og nem adgang til artiklen

Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts

Køb adgang

Allerede abonnement? Log ind her

1 kommentar til “Embedsmand politianmeldt : Nægter igen og igen at udleverer Prehn-bilag – risikerer 4 måneders ubetinget fængsel”

  1. Kan det virkelig være rigtigt at politiet nægter at modtage en anmeldelse af Rasmus Prehn med begrundelsen at han er minister og derfor ikke kan retsforfølges??? Jeg var lidt paf, for ikke at sige meget.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *