Kommunale forsyningsfolk brændte flere hundrede tusinde kroner af på mødelokale : Vi havde ikke andre muligheder

På trods af at miljøforvaltningen råder over en kantine hvor flere hundrede bespises dagligt, så Aalborg Forsyning ledet af Enhedslistens Per Clausen sig nødsaget til at gøre brug af et af Aalborgs mest eksklusive mødelokaler.

Nytåret 2022/2023 blev en dyr oplevelse for de nordjyske forbrugere, som måtte indkassere en stor prisstigning på blandt andet varmeregningen. En prisstigning udsendt via det kommunale selskab Aalborg Forsyning, som ledes af Enhedslistens rådmand Per Clausen via posten som bestyrelsesformand.

Men samtidig med at nordjyderne skal grave endnu dybere i lommerne end hidtil, har Aalborg Forsyning brugt store beløb på at holde møder. Som Bjørknæs.dk tidligere har kunnet afslører, kostede det minimum 200.000 kroner, da Aalborg Forsyning i januar indkaldte til såkaldt faglig dag.

I forbindelse med afsløringen nægtede Aalborg Forsyning at svare på, om det lige præcis i den aktuelle situation med voldsom inflation og energikrise, var det rigtige signal at sende til de nordjyske forbrugere.

Nu lyder det omvendt fra forsyningsfolkene, at der reelt ikke var andre muligheder.

Få hurtig og nem adgang til artiklen

Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts

Køb adgang

Allerede abonnement? Log ind her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *