Kommunale forsyningsfolk brændte mindst 200.000 kroner af på stand-up, stor middag og møde i eksklusiv lounge

Udgiften kommer på trods af, at Aalborg Forsynings formand, Enhedslistens Per Clausen, ellers den forgangne weekend oplyste, at udgifterne var særdeles begrænsede i forhold til fredagens brug af Aalborg Stadions eksklusive VIP-lokaler – og i høj grad afholdt af en personaleforening.

Hvis du bor i eller omkring Aalborg, har du uden tvivl bemærket de prisstigninger, der de seneste uger er dumpet ind af brevsprækken. Først og fremmest i forhold til varmeregningerne, som med meget kort varsel steg med 15 procent.

De er kommet fra Aalborg Forsyning – et kommunalt ejet og drevet aktieselskab, hvorunder hører en række udskilte dele som fx Aalborg Renovation. Men fordi der er tale om at Aalborg Forsyning er et kommunalt selskab, er det også politisk ledet i form af eksempelvis bestyrelsesformanden Per Clausen. Det tidligere medlem af Folketinget for Enhedslisten, sikrede sig posten, efter han ved det seneste kommunalvalg, blev rådmand i den nordjyske hovedstad for blandt andet miljø.

Men samtidig med at de nordjyske forbrugere er blevet pålagt store prisstigninger, har Aalborg Forsyning brugt markante beløb på at afholde møder på eksklusive adresser.

Det endda selv om, at Per Clausen den forgangne weekend fastslog, at det ikke var tilfældet.

Det i forbindelse med sidste fredags brug af Audi Loungen på Aalborg Stadion, hvorfra der er udsigt over banen på den nordjyske fodboldstolthed.

Få hurtig og nem adgang til artiklen

Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts

Køb adgang

Allerede abonnement? Log ind her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *