Klassisk Hollywood-luksus til kulturministeren : Boede på stjernernes hotel – på din regning

Det var langt fra et tilfældigt hotel, som kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen gjorde brug af, da hun stod i spidsen for en stor til årets Oscar-uddeling i Hollywood.

Vi skal ikke mange år tilbage, før et af de helt store angrebspunkter for Socialdemokratiet mod højrefløjen, var de rejser, som Lars Løkke Rasmussen havde foretaget til eksotiske destinationer. Igen og igen lød det fra det nuværende regeringsparti, at det skulle være slut med dyre og eksotiske udenlandsrejser på andres regning.
Men siden partiet kom til magten efter det seneste Folketingsvalg i 2019, synes der dog at være kommet andre boller på suppen. Ikke kun i forhold til Mette Frederiksen, som vælger privatflyet selv når rutefly kommer hurtigere frem, men også kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen.

Som blandt andet Bjørknæs.dk i går kunne afslører, kostede det skatteyderne alene i flybilletter lige under 100.000 kroner, for at hun kunne komme frem og tilbage mellem Danmark og USA i forbindelse med årets Oscar-uddeling.

Men det var dog langt fra den eneste iøjnefaldende regning på turen, som i alt kom til at stå skatteyderne i omkring 330.000 kroner.

Få hurtig og nem adgang til artiklen

Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts

Køb adgang

Allerede abonnement? Log ind her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *