Fadøl i stride strømme : Kommune dækker over en række af eventchefs bilag

Forbruget af skatteyderbetalte fadøl og andre former for alkohol må anses for at have været markant for Aalborg Kommunes eventchef Søren Thorst, der blandt andet flittigt har gjort brug af en restaurant med udsigt over Limfjorden. Men der synes dog at være klare begrænsninger i forhold til, hvad Aalborg Kommune mener offentligheden skal have adgang til oplysninger om, når det handler om hans repræsentationsudgifter.

Som Bjørknæs.dk de seneste dage i samarbejde med Aktindsigterne.dk har kunnet dokumentere, har Aalborg Kommunes eventchef, Søren Thorst, i dén grad svunget det skatteyderbetalte repræsentationskort. Det på en række barer og restauranter i og omkring den nordjyske hovedstad, hvor Søren Thorst har været vært for blandt andet et møde, hvor deltagerne i gennemsnit drak 6 store fadøl – samt forskellige former for alkohol. Ligesom han eksempelvis også svang sit repræsentative kreditkort, da han på én enkelt aften besøgte flere værtshuse i en ellers vinterlukket badeby.

Men Aalborg Kommune må dog anses for at have taget alternative midler i brug, for at undgå at alle væsentlige oplysninger kommer frem til offentlighedens kendskab.

Få hurtig og nem adgang til artiklen

Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts

Køb adgang

Allerede abonnement? Log ind her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *