Pia Olsen Dyhr opkøber ejendomme for tosifret millionbeløb – og kræver opgør med andres boligspekulation

Samtidig med at Pia Olsen Dyhr igen og igen har tordnet mod boligspekulanter, har hun ikke kun selv tjent millioner på netop ejendomshandler – men også geninvesteret dem i meget eksklusive ejendomme.

Et af Socialistisk Folkepartis faste angrebspunkter er de indtægter, som opnås ved køb og salg af fast ejendom.

Det var eksempelvis årsagen til, at partiet tilbage i 2016 én gang for alle ville gøre op med det, som Pia Olsen Dyhrs parti anså for usolidariske og skattefrie gevinster. Overfor statsmediet DR udtalte SFs boligordfører Lisbeth Bech Poulsen, at der var tale om et misforhold for mange milliarder kroner, som skulle stoppes omgående. Det ved at der skulle indføres beskatning af gevinsterne, der opnås ved køb og salg af fast ejendom – også for privatpersoner.

Blandt dem der ville være blevet hårdt ramt af SFs beskatningsregler, var forkvinden Pia Olsen Dyhr selv. Det efter at hun havde opnået en gevinst i millionklassen, efter salget af et parcelhus i en københavnsk forstad.

Men Bjørknæs.dk kan nu afslører, at det ikke kun har været i forhold til opnåede milliongevinster på køb og salg af fast ejendom, Pia Olsen Dyhr på en iøjnefaldende måde kan siges at udfordre sit eget partis politik.

Det skyldes at hun har investeret i ejendomme, hvis værdier i høj grad kan siges at indikerer spekulation.

Få hurtig og nem adgang til artiklen

Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts

Køb adgang

Allerede abonnement? Log ind her

1 kommentar til “Pia Olsen Dyhr opkøber ejendomme for tosifret millionbeløb – og kræver opgør med andres boligspekulation”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *