6 store fadøl per mand : Kommunal eventchef og direktør drak med pensionister

Der blev ikke sparet på de våde varer, da Aalborg Kommunes eventchef sammen med en af kommunens direktører, satte sig godt til rette på et spisested med udsigt over havnen, for at mødes med pensionerede ex-kollegaer i den nordjyske hovedstad.

Det er formentligt de færreste, der ville være i stand til at holde et meningsfyldt møde, hvis de havde drukket 6 store fadøl – og skyllet efter med et enkelt shot eller to.

Men det var alligevel den gennemsnitlige alkoholindtagelse, som deltagerne indtog ved et møde arrangeret af Aalborg Kommunes eventchef, Søren Thorst.

Som Bjørknæs.dk i samarbejde med Aktindsigterne.dk kunne afslører tidligere på ugen, har Søren Thorst også været vært ved en anden våd sammenkomst. Det fandt sted en sen aften i Blokhus, hvor der dén grad blev serveret våde varer for deltagerne – hvis navne Aalborg Kommune ikke har oplyst nærmere om.

Nu kan Bjørknæs.dk igen i samarbejde med Aktindsigterne.dk afslører, at der langt fra har været tale om et enkeltstående tilfælde af meget markant alkoholindtagelse ved møder, hvor Søren Thorst har brugt sit kommunale repræsentationskort.

Det er eksempelvis også sket, når han har inviteret en af sine chefer med på stamstedet – sammen med tidligere nordjyske magthavere og topburaukrater.

Få hurtig og nem adgang til artiklen

Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts

Køb adgang

Allerede abonnement? Log ind her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *