Elendig ledelse og nedsat arbejdskapacitet : Tour-general påstod ellers han blev fyret efter magtkamp på Københavns Rådhus

Ifølge Alex Pedersen blev han sidste efterår fyret, efter en tabt magtkamp på Københavns Rådhus. Men nu viser et internt notat fra Grand Départ Copenhagen Denmark 2021 I/S, der er samarbejdsorganisationen for arrangørerne af den kommende Tour de France-start i Danmark, at der var helt andre grunde til, hvorfor den tidligere toprytter blev gået som direktør.

– Det her drejer sig ikke om kompetencer og kvalifikationer, men om personfnidder. Jeg har masser af detaljer, men dem kan jeg først fortælle om den 3. juli. Men der er problemer hele vejen rundt, forklarer en anden kilde, der spiller en vigtig rolle i den danske Tour-start.

Sådan lød det ifølge BT, da formiddagsavisen i begyndelsen af april i år berettede om årsagerne til, hvorfor Alex Pedersen og en anden tidligere cykelrytter, Jesper Worre, ikke længere var en del af ledelsen for Tour de France-starten i Danmark.

En afsked der blev begrundet i, at de to tidligere cykelryttere havde tabt en magtkamp på Københavns Rådhus. Det med mere traditionelle embedsmænd, som i stedet havde sat sig tungt på organisationen. En forklaring der blev understøttet af udtalelser, som Alex Pedersen og Jesper Worre gav til BT.

Men ifølge et referat fra et Teams-møde afholdt den 4. november sidste år, hvor der var deltagelse af den øverste ledelse af Grand Départ Copenhagen Denmark 2021 I/S, hvilket vil sige en række borgmestre og topembedsmænd fra kommuner og andre offentlige organisationer, som Bjørknæs.dk har fået adgang til, var det hverken personfnidder eller en magtkamp, der medførte fyresedlen til Alex Pedersen.

Foto over denne artikel : Pressefoto fra Grand Départ Copenhagen Denmark 2022 I/S taget af Lars Møller af tidligere direktør Alex Pedersen

Få hurtig og nem adgang til artiklen

Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts

Køb adgang

Allerede abonnement? Log ind her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *