Voldsomt forbrug af øl og sprut : Skandaleramt chef skal kun betale 4.550 kroner tilbage

Konsekvenserne synes til at oveskue for den skandaleramte chef for Aalborg Event, Søren Thorst.

Hævning af 1.000 kroner direkte omsat i øl og sprut, opbygning af regninger på over 17.000 kroner på et aalborgensisk værtshus, 28 øl drukket i en bar i et kolonihaveområde og et endnu større antal genstande indtaget på sydkoreansk luksushotel.

Det er blot nogle af de afsløringer, som Bjørknæs.dk de seneste måneder har kunnet bringe om forbruget, som det kommunale Aalborg Event har afholdt på skatteydernes regning – først og fremmest via dets eventchef Søren Thorst.

Afsløringer der bidrog til kravet om udarbejdelsen af den revisionsrapport, der blev offentliggjort tidligere på ugen. Den regnskabsmæssige gennemgang blev foretaget af Deloitte, hvilket først og fremmest mundede ud i et tilbagebetalingskrav rettet mod Søren Thorst. Det i forhold til, at han af Aalborg Kommune blev pålagt at betale tilbage for dét, der bedst kan beskrives som privat forbrug.

Nu kan Bjørknæs.dk så afslører, at tilbagebetalingskravet i dén grad synes at være til at oveskue for Søren Thorst, hvis årsindtægt inklusiv arbejdsgiverbetalte pensionsindbetalinger, årligt står skatteyderne i omkring 1 million kroner.

Få hurtig og nem adgang til artiklen

Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts

Køb adgang

Allerede abonnement? Log ind her

1 kommentar til “Voldsomt forbrug af øl og sprut : Skandaleramt chef skal kun betale 4.550 kroner tilbage”

  1. Kun en løsning
    Tilbage betaling af et meget større beløb samt fyring.

    Og fyring af kommunaldirektøren

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *