Hævede 1.000 kroner i bankautomat : Gik direkte på værtshus – og drak pengene op

Der var i bogstaveligste forstand kontant afregning for skatteyderne, da Aalborg Kommunes eventchef tog på værtshus.

Den normale fremgangsmåde når man går på værtshus er, at man først bestiller i baren – for efterfølgende at betale enten kontant, med kort eller MobilePay, når regningen kommer.

Men Aalborg Kommuens eventchef, Søren Thorst, valgte en noget anden fremgangsmåde, da han lagde vejen forbi flere nordjyske barer. Det under en festlig aften hvor både formål og hvorvidt han var alene eller havde deltagelse af en eller flere gæster, henstår noget i det uvisse.

Få hurtig og nem adgang til artiklen

Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts

Køb adgang

Allerede abonnement? Log ind her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *