Universitet optog ulovligt Mette F – nu er papirerne fra optagelsen forsvundet

Fra Københavns Universitets side lyder det, at der ikke umiddelbart er nogen forklaring på, hvorfor det lige præcis er afgørende oplysninger fra Mette Frederiksens optagelse, der pludselig ikke længere kan findes.

I forbindelse med Minkskandalen fik Mette Frederiksen øgenavnet SletteMette af Ekstra Bladet, der ellers tidligere har opfordret sine vælgere til stemme på Socialdemokratiet.

Men det er ikke kun sms-beskeder, som pludselig synes at forsvinde fra Mette Frederiksen i sager, der kan være belastende for den socialdemokratiske statsminister.

Således kan Bjørknæs.dk nu afslører, at det også drejer sig om dokumenter fra hendes uddannelse på Københavns Universitet. Papirer der ellers kunne kaste lys over, hvorfor statsministeren blev optaget på Afrika-studierne i strid med regler, hun selv havde været med til at vedtage.

Få hurtig og nem adgang til artiklen

Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts

Køb adgang

Allerede abonnement? Log ind her

3 kommentarer til “Universitet optog ulovligt Mette F – nu er papirerne fra optagelsen forsvundet”

  1. Henning H. jessen

    Det er jo normalen for den store ufejlbarlige leder. Har nan en populær sag moser Mette F. sig frem i første række / se mig se mig. Når det er en sf Mette og regeringens mange dårlige sager forsvinder beviser, SMS slettes – det er ikke mig der fejler. Det er de andre. Det er ynkeligt og dårligt for en der forgæves prøver at være den store leder – samtidig med hun synker dybere og dybere ned i dynget. 😱

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *