Overfaldt parkeringsvagt : Finanstilsynets direktør scorer ny type gyldent håndtryk – efter han selv sagde op

Finanstilsynets nu tidligere direktør Jesper Berg er blandt modtagerne af en ny type af fratrædelsesgodtgørelser, der kommer til udbetaling selv i noget nær ekstreme situationer.

Efter først at have spyttet parkeringsvagten i ansigtet, blev bilen bagefter brugt som et våben mod selv samme parkeringsvagt.

Sådan lyder tiltalen mod Jesper Berg, der indtil slutningen af april måned, havde rang af direktør for Finanstilsynet. En afsked med myndigheden der ifølge en pressemeddelelse udsendt tidligere på foråret, skyldtes bureaukratens eget ønske om at prøve noget andet i sit arbejdsliv.

Efter et længere juridisk slagsmål kom det dog frem, at Jesper Bergs afsked med Finanstilsynet kom i forlængelse af tiltalen, der var blevet rejst mod ham i forlængelse af det påståede overfald på parkeringsvagten.

Offentliggørelsen skete da Østre Landsret ophævede navneforbuddet i sagen, der på et senere tidspunkt domsforhandles.

Men selv om Jesper Bergs afsked ifølge ham skete på eget initiativ, kommer han dog langt fra til at gå tomhændet fra Finanstilsynet.

Det skyldes at han er modtageren af en helt ny type gyldent håndtryk, som han er blandt de absolut første til at modtage.

Få hurtig og nem adgang til artiklen

Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts

Køb adgang

Allerede abonnement? Log ind her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *