Borgmester og hans familie bruger fast VIP-billetter – som kommunen påstår den ikke har

Hverken Aalborg Kommune eller borgmester Thomas Kastrup-Larsen ønsker at fortælle, hvordan det kan gå til, at han igen og igen sammen med sin familie sidder på nogle af stadions dyreste pladser, når kommunen påstår slet ikke at have billetter af denne type.

Selv om AaBs sæson i Superligaen i fodbold langt fra har været nogen dans på roser, er der i hvert fald én familie, som uge efter uge har vist sin støtte på Aalborg Stadion. Nemlig borgmester Thomas Kastrup-Larsens, som eksempelvis tidligere på måneden satte sig godt til rette for at overvære to hjemmekampe, hvilket skete fra sæder reserveret til Aalborg Kommune.

Der er dog tale om et frynsegode, som Thomas Kastrup-Larsen snart må undvære. Det efter at han i forbindelse med sommerferien starter i et job som direktør for det lokale uddannelsessted UCN, hvilket er en stilling opnået efter at firmaet Genitor stod for headhuntingprocessen. Det uanset at en af headhunterne på opgaven, er blandt Thomas Kastrup-Larsens gode venner – som endda tidligere selv er blevet ansat af socialdemokraten.

Men at Aalborg Kommune råder over reserverede sæder til ikke kun selve kampene men også den medfølgende spisning i VIP-loungen på Aalborg Stadion, er dog noget, som kommunen igen og igen har benægtet.

Få hurtig og nem adgang til artiklen

Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts

Køb adgang

Allerede abonnement? Log ind her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *