Mysteriet om 125.000 kroner : Ingen aner rigtigt hvad kommune betalte statslig tv-station for

Det burde egentligt være særdeles simpelt at finde ud af, hvad Aalborg Kommune havde betalt til TV2 Nord – og hvorfor. Men sådan forholder det sig langt fra i en sag, som giver et indblik i en kommunal forvaltning, som ofte synes at have indgået stiltiende eller mundtlige aftaler ved tildeling af store tilskud.

Tidligere på ugen lød det fra Nordjyske, at TV2 Nord havde fået en kontant betaling fra Aalborg Kommune på 125.000 kroner til brug for en helikopter, så den statslige tv-station kunne tage luftbilleder fra DGIs landsstævne i 2017, der det år fandt sted i Aalborg.

En historie som efterfølgende trak store overskrifter også udenfor Nordjylland, fordi det var særdeles markant hvis et statsmedie som TV2 Nord, på den måde havde fået omkostninger dækket via kommunekassen.

Også fordi der kun gik et døgns tid, før TV2 Nords ansøgning om 125.000 kroner var imødekommet af Aalborg Kommune.

På samme måde som det også medførte løftede øjenbryn, at helikopteren Aalborg Kommune tilsyneladende havde betalt TV2 Nord for, aldrig dukkede op.

Men spørger man TV2 Nord og reelt også Aalborg Kommune, bliver der meldt hus forbi – mens Nordjyske fastholder historien.

Få hurtig og nem adgang til artiklen

Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts

Køb adgang

Allerede abonnement? Log ind her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *