Mette Frederiksen bevilger kæmpe millionbeløb til minerydning – som hendes brors firma er specialister i

Der er endda tale om et firma, som op til Folketingsvalget i 2019 hjalp Mette Frederiksen. Men ikke en forbindelse, som hverken Statsministeriet, Udenrigsministeriet eller det selv, ønsker at oplyse nærmere om.

Tidligere på måneden kom det frem, at Aalborg Portland står til en markant miljørabat. Det på trods af, at firmaet i 2018 blev anset for at være landets absolut største CO2-udleder.

Alligevel er det lykkedes Aalborg Portland at opnå en besparelse på et stort tresifret millionbeløb, hvilket har medført løftede øjnebryn. Blandt andet fordi virksomheden, som årligt omsætter for over 9 milliarder kroner, er blandt de største i den nordjyske hovedstad – og samtidig placeret i statsminister Mette Frederiksens valgkreds. Et område der på mange måder også på markant vis fik store fordele, da Mette Frederiksens regering lukkede store dele af Nordjylland ned i forbindelse med minknedslagtningerne i 2020.

Nu kan en netop offentliggjort millionbevilling samtidig sende yderligere millioner til Mette Frederiksens politiske bagland, hvilket endda vil sige den virksomhed, hvor socialdemokratens storebror, Per Tony Frederiksen, er ansat i en chefstilling.

Få hurtig og nem adgang til artiklen

Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts

Køb adgang

Allerede abonnement? Log ind her

1 kommentar til “Mette Frederiksen bevilger kæmpe millionbeløb til minerydning – som hendes brors firma er specialister i”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *