Kvindelig redaktør jagtede praktikanter : Scorede også 15 år yngre freelancer – og tog hans jakke med hjem som trofæ

Adfæren har dog ikke været én, som har kostet den fremtrædende journalist og redaktør hos Berlingske Media en afskedigelse eller andre former sanktioner – i stedet slap hun med en løftet pegefinger.

De seneste måneder har Berlingske Media i dén grad været ramt af den seneste MeToo-bølge, efter der ikke kun blev taget afsked med BTs chefredaktør Michael Dyrby, men også da mediehusets øverste chef, Anders Krab, for nyligt måtte rykke ud med en undskyldning. Det i forlængelse af en undersøgelse han havde igangsat om, hvordan medarbejdere hos Berlingske Media blandt andet havde diskuteret afskeden med Michael Dyrby på sociale medier.

En sag der sammen med afskeden med TV2-ikonerne Jens Gaardbo og Jes Dorph-Petersen har gjort, at mediebranchen igen og igen har krævet et internt opgør med en formodet meget udbredt seksualiserende kultur.

Hele forløbet omkring Michael Dyrbys afgang gjorde samtidig, at Berlingske Media på de interne linjer satte fokus på MeToo-hændelser. Vel og mærke ikke kun forhold mellem mandlige ledere og kvindelige underordnede, men også i mindst et tilfælde, hvor det var en fremtrædende kvindelig medarbejder, der påkaldte sig opmærksomhed.

Det efter at hun ikke kun havde været i et forhold til en næsten halvt så gammel løstansat mandlig ansat, men også på en særdeles offensiv måde, havde forsøgt sig overfor praktikanter.

Få hurtig og nem adgang til artiklen

Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts

Køb adgang

Allerede abonnement? Log ind her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *