Kommunalt forsyningsselskab brænder flere hundrede tusinde kroner af på konference – og hæver sine priser drastisk

På trods af den store udgift lyder det fra forsyningsselskabet, at den ikke har konkret dokumentation at fremvise i forhold til ellers erklæret påvirkning af Folketingsmedlemmer og ministre.

Det er formentligt de færreste forbrugere, der ikke de seneste måneder har mærket konsekvenserne at de stigende priser. Eksempelvis når det handler om varmeregningen, som er steget på en dramatisk måde.

Prisstigninger der landet over til en vis grad har været politisk styret, fordi en meget stor del af forsyninger som varme, kommer fra kommunalt drevne og ejede forsyningsselskaber. Det drejer sig eksempelvis om Aalborg Forsyning, hvis bestyrelsesformand er Enhedslistens Per Clausen, hvilket skyldes hans post som rådmand i Aalborg Kommune.

Samtidig med at Aalborg Forsyning har varslet store prisstigninger for sine forbrugere, som reelt ikke har noget alterantiv til det kommunalt selskab, har det afholdt iøjnefaldende udgifter til deltagelse i en stor københavnsk konference.

Få hurtig og nem adgang til artiklen

Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts

Køb adgang

Allerede abonnement? Log ind her

1 kommentar til “Kommunalt forsyningsselskab brænder flere hundrede tusinde kroner af på konference – og hæver sine priser drastisk”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *