Afbuddene væltede pludselig ind til luksusjulefrokost – efter vores konfrontation af kommunale forsyningsfolk

Aalborg Forsyning nægter at oplyse, hvor stor en del af regningen for julefrokosten den hænger på, efter først meget sent at have aflyst besøget på en af Aalborgs bedste restauranter.

15 procent.

Så meget er varmepriserne steget fra den 1. december i Aalborg, efter Aalborg Forsyning har sat priserne op.

Et kommunalt ejet og drevet forsyningsselskab, hvis øverste leder er bestyrelsesformanden Per Clausen. Enhedsliste-politikeren der efter i en årrække at have været Folketingsmedlem, aktuelt har rang af rådmand i Aalborg Kommune.

Som Bjørknæs.dk kunne afslører i går, er der tale om et kommunalt selskab, der ikke ser ud til at være plaget af, at dets forbrugere skal betale langt mere for eksempelvis varmen end tidligere. Således brugte de kommunale forsyningsfolk dette efterår flere hundrede tusinde kroner på en konference i København, uden at kunne fremvise konkret dokumentation for, hvad indbyggerne i den nordjyske hovedstad fik ud af pengene.

Men det er langt fra den eneste iøjnefaldende udgift, som den nordjyske kommunale virksomhed ville have pålagt skatteyderne.

Bemærk : Artiklen er opdateret fredag den 16. december klokken 8.35 med svar fra Aalborg Forsyning om udgifter til restauranten for sen aflysning.

Få hurtig og nem adgang til artiklen

Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts

Køb adgang

Allerede abonnement? Log ind her

1 kommentar til “Afbuddene væltede pludselig ind til luksusjulefrokost – efter vores konfrontation af kommunale forsyningsfolk”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *