Kendt bankekspert har i årevis ledet uddannelse der har optaget studerende i strid med reglerne – nu skyder han skylden på kollegaer

Mens nordjysk universitetsansat igen og igen har været brugt af medierne til at vurdere lovligheden af bankernes handlinger, har han stået i spidsen for en uddannelse, som i over et årti har optaget studerende i strid med reglerne. Vel og mærke optagelser, han ifølge universitetet selv har været med til at gennemføre – selv om han nu sender ansvaret videre til andre.

Kravet er egentligt meget simpelt : Hvis man skal optages på en masteruddannelse, skal man forudgående som minimum have en bacheloruddannelse.

Men sådan har de det seneste årti ikke set på det hos Aalborg Universitet, som har optaget et stort antal studerende, selv om de ikke har opfyldt dette krav. Blandt andet en ansøger, som inden sin optagelse ikke havde en studentereksamen, da hans eneste boglige baggrund var folkeskolens afgangseksamen. Efterfølgende er han endda blevet brugt som underviser på selv samme uddannelse, som optog ham i strid med reglerne.

Få hurtig og nem adgang til artiklen

Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts

Køb adgang

Allerede abonnement? Log ind her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *