Jobcenter betalte for kursus i massage med varme sten – og mentoring via tankefelt terapi

Kommunen har ikke kun brugt konsulenten, når det har handlet om at kurser i hot stone-massage. Men også som mentor, selv om hendes uddannelsesmæssige baggrund hovedsageligt fremstår som værende indenfor massage og forskellige former for spiritualitet.

Økonomien er langt fra, hvad den har været i Tårnby Kommune. Det kan blandt andet ses på de nedskæringer, som indenfor de seneste år eksempelvis er blevet gennemført i forhold til den kollektive trafik.

Således meldte den københavnske forstadskommune sensommeren 2022 ud, at det var nødvendigt at skære 2.3 millioner kroner på busdriften, hvilket ville få afgørende indflydelse på den daglige transport for mange indbyggere til og fra deres arbejde i København.

Nedskæringer er langt fra et ukendt begreb i Tårnby Kommune, som de seneste år eksempelvis har lukket skøjtehaller og andre fritidstilbud, for at undgå at få røde regnskabstal.

Men som det fremgår af aktindsigter opnået af Bjørknæs.dk hos Tårnby Kommune, er det dog langt fra alle iøjnefaldende udgifter, der synes at være skåret væk. Specielt ikke når det handler om noget alternative tilbud, som jobcentret får udført på en noget alternativ måde.

Få hurtig og nem adgang til artiklen

Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts

Køb adgang

Allerede abonnement? Log ind her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *