Embedsmænd brugte flere hundrede tusinde kroner på USA-rejse – kunne have nøjes med en tur til Aarhus

Samtidig med at sparekniven i dén grad slibes i Aalborg Kommunes skoleforvaltning, har en række embedsmænd fra selv samme forvaltning været på en dyr udenlandsrejse.

Er der ét stort problem der overskygger alt andet i øjeblikket i Aalborg Kommune, er det økonomien. Det skyldes at borgmester Thomas Kastrup-Larsen for nyligt meldte ud, at situationen er så kritisk, så det er nødvendigt at finde budgetbesparelser på 250 millioner kroner.

En af konsekvenserne bliver sammenlægninger af skoler, hvilket blandt andet kommer til at gå ud over elever, som har store problemer med at være en del af den normale folkeskole grundet ADHD. På samme måde som nordjyderne også har varslet, at der vil komme andre væsentlige nedskæringer indenfor områder, der typisk omtales som kernevelfærd.

Alligevel har der været luft i budgettet til, at en større delegation af aalborgensiske embedsmænd har kunnet bruge flere hundrede tusinde kroner på en studierejse, hvis faglige del lige så godt kunne have været klaret i Aarhus.

Få hurtig og nem adgang til artiklen

Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts

Køb adgang

Allerede abonnement? Log ind her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *