Dommer idømte 8 årig pige at betale kæmpe regning – nu nægter hun pludselig at forklare hvorfor

Tidligere har det ellers lydt fra byretsdommer Mie Obel Thomsen, at hun ville kommentere på sin afgørelse, når kærefristen var udløbet.

En økonomisk lussing til en 8 årig pige, der endda var væsentligt større, end hvad der er blevet tildelt i andre lignende sager.

Det var den beslutning, som byretsdommeren i Hjørring Mie Obel Thomsen traf sidste år, da hun skulle vurdere et krav fra Hjørring Kommune mod en af de nordjyske Bom-søstre. Det i forlængelse af en retssag, som Bom-familien havde anlagt mod deres hjemkommune omhandlende berettigelsen af tvangsfjernelserne af familiens tre døtre. De skete efter falske rygter om, at søstrene var blevet solgt til prostitution, mod at forældrene blev betalt en brugt bil.

Som Bjørknæs.dk kunne afslører tidligere på ugen, er Hjørring Kommune nu aktivt begyndt at inddrive gælden, som blev fastlagt af Mie Obel Thomsen sidste forår.

Men selv om byretsdommeren tidligere overfor Bjørknæs.dk har lovet at ville udtale sig om sin dom, er hun tilsyneladende nu kommet på andre tanker.

Få hurtig og nem adgang til artiklen

Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts

Køb adgang

Allerede abonnement? Log ind her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *