Bryllupskjolen leveret af Socialdemokratiets stylist – hemmelighed hvem der betalte

Da Mette Frederiksen blev gift i 2020, var det hendes personlige stylist ansat af Socialdemokratiet, der stod bag bryllupskjolen. Efter vores henvendelse til stylisten, har hun forsøgt at fjerne sporene til en ellers langvarig ansættelse hos Socialdemokratiet.

Det er formentligt de færreste der har fulgt dansk politik igennem de seneste 10 år, der ikke kan huske det angreb venstrefløjen rettede mod Lars Løkke Rasmussen, efter det kom frem, at han blandt andet havde fået betalt underbukser af sit daværende parti Venstre.

Et indkøb der fik mange til igen og igen at gøre grin med Løkke, efter der blev leveret et stort antal underbukser til partilederen, da han fyldte 50 år tilbage i 2014. Hvilket i høj grad skyldtes en undren over, at en person med en årlig indtægt på den meget gode side af millionen, ikke kunne betale for sit undertøj selv.

Ifølge Ekstra Bladet var der ligefrem tale om, at Lars Løkke Rasmussen kunne forvente at få et skattesmæk, hvis han brugte tøjgaven fra Venstre privat. Overfor formiddagsavisen udtalte skatteretsadvokaten Torben Bagge, at i samme øjeblik Lars Løkke Rasmussen brugte tøjet privat, ville han kunne se frem til en solid beskatning.

Nu kan Bjørknæs.dk i samarbejde med Aktindsigterne.dk afslører, at Lars Løkke Rasmussen ikke er den eneste statsminister, der har fået iøjnefaldende bistand i forbindelse med erhvervelse af tøj fra sit parti. Det drejer sig nemlig også om Mette Frederiksen, som fik hjælp fra det i høj grad skatteyderfinansierede Socialdemokratiet, da hun skulle giftes.

For da hun i 2020 blev gift med nuværende mand Bo Tengberg, var det partiets stylist, der stod bag bryllupskjolen.

Få hurtig og nem adgang til artiklen

Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts

Køb adgang

Allerede abonnement? Log ind her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *