Borgmester kræver opgør med misbrug af repræsentationskonto – men deltog selv i våde møder

Aalborgs socialdemokratiske borgmester nægter at oplyse, om han ligesom kommunens eventchef er blevet pålagt at betale tilbage for misbrug af offentlige midler.

De meget alvorlige ansigtsudtryk er fremme i disse dage hos Aalborg Kommunes top, efter den i går modtog resultaterne af en revisionsundersøgelse. En gennemgang der slog fast, at der ikke kun havde været afgørende problemer i forbindelse med regnskabsførelsen hos det kommunale Aalborg Event. Men også at organisationen anført af sin chef, den tidligere Superliga-profil Søren Thorst, havde haft et alt for stort forbrug af sin skatteyderbetalte repræsentationskonto.

Som Bjørknæs.dk tidligere har kunnet afslører, drejer det sig blandt andet om et meget stort antal genstande under en udenlandsrejse, opbygningen af en iøjnefaldende regning på et aalborgensisk værtshus og en våd analyse af mulighederne for at afholde fodboldlandskampe i Aalborg.

En fremgangsmåde der i forbindelse med offentliggørelsen af revisorundersøgelsen medførte et krav om, at Søren Thorst skal tilbagebetale den del af sit forbrug, som ikke har været arbejdsmæssigt. Overfor statsmediet TV2 Nord fortalte Aalborg Kommunes borgmester, socialdemokraten Thomas Kastrup-Larsen, at forbrug af denne type var uacceptabelt.

En afstandtagen der sker på trods af, at Thomas Kastrup-Larsen selv har været med til særdeles våde sammenkomster med Søren Thorst. Vel og mærke værtshusbesøg, hvor skatteyderne samlede regningen op.

Få hurtig og nem adgang til artiklen

Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts

Køb adgang

Allerede abonnement? Log ind her

1 kommentar til “Borgmester kræver opgør med misbrug af repræsentationskonto – men deltog selv i våde møder”

  1. Inger hedvig Madsen

    Hvordan kan vi bruge sådant en borgmester der er
    Så utroværdig . Hvor mange penge
    Skal han betale tilbage . ? Kan man ikke få ham afsat .?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *