Borgmester kræver lægeerklæringer fra alle sygemeldte – men afleverede ingen selv ved sin egen langvarige sygemelding

Ifølge Aalborg Kommune var det dog ikke Thomas Kastrup-Larsens egen skyld, at han ikke afleverede nogen dokumentation for sin påberåbte sygdom.

39 dage.

Så lang tid var Aalborg Kommunes borgmester, socialdemokraten Thomas Kastrup-Larsen, sygemeldt tidligere på året. Overfor statsmediet TV2 Nord udtalte han i forlængelse af sin tilbagevenden til borgmesterkontoret, at sygemeldingen havde været nødvendig, fordi han grundet stress havde mistet overblikket.

En sygemelding der nærmest kom direkte i forlængelse af offentliggørelsen af en advokatundersøgelse, som fastslog at Aalborg Kommune i årevis havde opkrævet ulovlige betalinger fra entreprenører og bygherrer – den såkaldte Udbygningssag. En sag hvor politiet denne uge skred til ransagninger hos Aalborg Kommune og dens top, hvilket blandt andet ville sige i borgmesterens egen afdeling.

Men på trods af at den langvarige sygemelding skete på et påfaldende tidspunkt, har Thomas Kastrup-Larsen aldrig skullet fremvise dokumentation for faktisk at have været syg.

Få hurtig og nem adgang til artiklen

Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts

Køb adgang

Allerede abonnement? Log ind her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *