Udvalgsformand kræver orden i kommunens finanser – men har selv netop fået gældssanering

Samtidig med at hun har repræsenteret et parti som fast kræver økonomisk mådehold, har byrådsmedlemmet og udvalgsformanden selv haft så store økonomiske problemer, at hun netop har fået tildelt en gældssanering.

For overhovedet at komme i betragtning til en gældssanering er det ikke kun nødvendigt, at den gældstyngede har ualmindeligt store problemer med at få de økonomiske ender til at mødes. Men også at der heller ikke for fremtiden synes at være nogen muligheder for en egentlig afbetaling på gælden – hvilket er grunden til at man ofte taler om, at gældssanering på mange måder er sidste chance for at undgå en egentlig personlig konkurs.

På trods af således at have haft meget store økonomiske problemer igennem en langvarig periode, har en udvalgsformand i en sjællandsk kommune netop opnået gældssanering.

Det uanset at hun ved det seneste kommunalvalg blev valgt for et parti, der har stram økonomisk styring som en af sine helt store mærkesager.

 

Andre artikler om byråd

Superliga-klub forærer fribilletter for mange tusindvis kroner til borgmester og hans familie : Forventer intet retur

Byråd brugte 180.000 kroner på spareseminar på luksushotel : Fandt besparelser for kvart milliard

Kommune gældsætter 8 årig pige : Sender hende og søstrene kæmpe regninger efter tvivlsomme tvangsfjernelser

Kommune ser stort på boksestjernes arabiske promotors brug af skattelyer og forbindelse til brutal eftersøgt narkobaron – og bliver storsponsor for stævne

Få hurtig og nem adgang til artiklen

Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts

Køb adgang

Allerede abonnement? Log ind her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *