Rasmus Prehn i nye problemer : Nægter at oplyse navnene på 9 ud af 13 deltagere ved stor afskedsmiddag

Hos ministerierne synes man i dén grad at gradbøje basale regnskabsregler, når det handler om den tidligere ministers brug af repræsentationskontoen.

Et af de helt grundlæggende krav indenfor både den offentlige og private sektor ved repræsentative middage er, at det tydeligt skal fremgå af bilagene herfra, hvem deltagerne har været. Det for eksempelvis at minimere risikoen for, at det er private udgifter der forsøges afholdt over repræsentationskontoen.

Men det er en regel, som den nu tidligere socialdemokratiske minister Rasmus Prehn i dén grad må anses for at have haft problemer med at overholde. Det efter at han eksempelvis tidligere er blevet afsløret i at skrive forkerte navne på kvitteringer fra middagsselskaber afholdt på skatteydernes regning, for efterfølgende at nægte at oplyse, hvem det faktisk var, han spiste sammen med.

Nu kan Bjørknæs.dk afslører endnu en sag, hvor Rasmus Prehn på skatteydernes regning har været værten – men hvor det henstår noget i det uvisse, hvem der var deltagerne.

Få hurtig og nem adgang til artiklen

Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts

Køb adgang

Allerede abonnement? Log ind her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *