Rådmand modstander af biler i centrum : Tog på lang taxatur til sit stamværtshus – på forbrugernes regning

Ifølge Per Clausen er det offentligheden uvedkommende, hvad han laver i sin fritid. Samtidig nægter han at fortælle, hvorfor det var de nordjyske forbrugere, der skulle betale for en ny iøjnefaldende taxatur for politikeren, som ellers ifølge eget udsagn er en stor tilhænger af offentlig transport – og særdeles skeptisk overfor privatbilisme i Aalborgs centrum.

En lang taxatur på trods af, at bussen var et reelt alternativ – til et møde hvor fokus var på grøn omstilling.

Det kunne vi afslører i den forgangne uge i forhold til Enhedslistens rådmand i Aalborg, Per Clausen, hvilket kom i forlængelse af at den ellers så miljøbevidste tidligere Folketingspolitiker tidligere har stået i spidsen for en stor delegation, der fløj til København – for at følge op på en udtalt ambition om at blive klogere på grøn omstilling.

Det på trods af, at Per Clausen op til det seneste kommunalvalg overfor blandt andet NordjyskE udtalte, at han i dén grad ville fokusere på CO2-forbruget og samtidig kæmpe for at gøre Aalborgs centrum mere bilfrit :

– Vi skal hele tiden forsøge at gøre alternativerne til at tage bilen bedre. Og så er vi også nødt til at sige, når vi kommer ind i nærheden af bymidten, så er der ikke plads til flere biler. Så hvis man kører i bil en del af vejen, så skal der være mulighed for pendlerparkeringspladser, hvor man kan stige om til kollektiv trafik, et el-løbehjul eller en cykel.

Få hurtig og nem adgang til artiklen

Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts

Køb adgang

Allerede abonnement? Log ind her

1 kommentar til “Rådmand modstander af biler i centrum : Tog på lang taxatur til sit stamværtshus – på forbrugernes regning”

  1. Søren Lundby

    – ja, jeg er absolut ikke fan af ham. – og generelt savner jeg “tak” fra røde side til middelklassen, for uden denne klasses evne og vilje til at betale skat fungerede vores velfærdssamfund ikke …

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *