Prehn endnu en gang på restaurant : Denne gang med journalist pensioneret for 15 år siden – som nægter at bekræfte frokosten

Tydeligvis var Rasmus Prehn i tvivl om der overhovedet var tale om en frokost, som han kunne kræve at skatteyderne betalte.

Det er sjældent at det trækker overskrifter, når en minister inviterer på skatteyderbetalte frokoster og middage. Men det har de seneste måneder været tilfældet for fødevareminister Rasmus Prehn, efter at han blandt andet igennem en længere periode har nægtet at oplyse, hvem han har budt på mad og drikke.

En nægtelse der er kommet efter, at det blev kendt at en af Rasmus Prehns gæster havde været BTs nu fratrådte debatredaktør, Sanne Fahnøe. Efterfølgende måtte journalisten skolet i Socialdemokratiets ungdomsorganisationer, offentligt undskylde for det, hun kaldte for manglende dømmekraft – efter at være beskyldt for at være kommet alt for tæt på de politiske magthavere.

Kritikken mod Rasmus Prehn for hans brug af repræsentationskontoen tog for alvor fart, efter han opførte en forkert journalist som ham, han havde spist sammen med.

Få hurtig og nem adgang til artiklen

Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts

Køb adgang

Allerede abonnement? Log ind her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *