Kommunaldirektør med årsløn på 3.6 millioner kroner – får løn fra to kommuner på én gang

Selv om Rødovre Kommune ifølge eget udsagn kæmper en hård kamp med at få de økonomiske ender til at mødes, har den alligevel indgået en særdeles iøjnefaldende fratrædelsesaftale med en tidligere kommunaldirektør.

Det var de alvorlige ansigtsudtryk, som Rødovre Kommunes borgmester, socialdemokraten Britt Jensen, fandt frem, du hun sammen med flertallet af byrådet i forstadskommunen i august sidste år offentliggjorde budgetforliget for 2023. Ifølge den medfølgende pressemeddelelse var der blandt andet tale om, at internationale kriser havde ramt Rødovre Kommune hårdt :

– Man kan roligt sige, at udviklingen omkring os påvirker økonomien til det værre. Det stiller Kommunalbestyrelsen over for en hård opgave, når vi skal lægge næste års budget. Vi skal finde penge på en række områder for at få økonomien til at hænge sammen, og det skal vi løse på en måde, hvor borgerne mærker besparelserne så lidt som muligt. Jeg har især fokus på, at de svageste og mest udsatte borgere fortsat kan føle sig trygge og rolige, selv om situationen er svær.

Men næsten samtidig med at Rødovre Kommunes politiske top så alvorligt på den økonomiske situation, valgte den at forgylde en uønsket embedsmand.

Få hurtig og nem adgang til artiklen

Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts

Køb adgang

Allerede abonnement? Log ind her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *