Holger K hadede de rige : Scorer selv kæmpe pension oven i millionløn

Når det handler om hans egen privatøkonomi, er Holger K. Nielsen alt andet end den folkesocialist, han byggede sin karriere på under tiden som Folketingsmedlem og minister.

Vi skal ikke mange år tilbage, før Holger K. Nielsen var en af de største profiler på venstrefløjen. Det efter at have skabt sig en politisk platform ved først og fremmest at kræve, at forskellene mellem Danmarks fattigste og rigeste skulle udjævnes mest muligt.

Det skulle blandt andet ske ved, at skatterne skulle hæves afgørende for de rigeste. På den måde ville det ifølge Holger K. Nielsen, der i perioden 1991 til 2005 var formand for Socialistisk Folkeparti, være muligt at sikrer mere til Danmarks fattigste.

Derfor skulle man måske også tro, at Holger K. Nielsen ville holde igen, når det handlede om hans egen privatøkonomi. Men som det fremgår af aktindsigter opnået af Bjørknæs.dk, synes han lige præcis på dette punkt at være særdeles kapitalistisk.

Det i forbindelse med, at den efterhånden 72-årige ekspolitiker fra denne måned, tiltræder stillingen som særlig dansk FN-repræsentant. Det med fokus på at få et dansk sæde i FNs Sikkerhedsråd, næste gang der er valg til dette internationale organ.

Få hurtig og nem adgang til artiklen

Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts

Køb adgang

Allerede abonnement? Log ind her

1 kommentar til “Holger K hadede de rige : Scorer selv kæmpe pension oven i millionløn”

  1. Holger K. Nielsen fik også uddannelse støtte til sine børn, grundet hans folketing- ph minister arbejde, som fulgte børnene efter hans minister- og folketings arbejde.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *