Der blev ikke sparet på noget, da Mette Frederiksen og hendes medrejsende delegation anført af departementschef Barbara Bertelsen, drog på langfart.
For årtier tilbage, var lange flyvninger næsten per definition ensbetydende med, at stewardesser og stewarder serverede både mad og drikkevarer noget nær ad libitum. Det uanset om passagerne havde indløst billet til turistklassen, eller om de i stedet var at finde forrest i flyet på de brede sæder på 1. klasse.
Med indtogene af lavprisselskaber som Ryanair ændrede dette sig markant, så det reelt i dag kun er på 1. klasse, at de rejsende med sikkerhed kan forventes at blive opvartet på denne måde. Specielt hvis ønsket er mere eksklusiv fortærring under rejsen, som hvis der eksempelvis skal ske udskænkning af champagne og andre dyre drikkevarer.
Få hurtig og nem adgang til artiklen
Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts
Allerede abonnement? Log ind her