500 hotdogs og 500 fadøl : Eventfolk brændte 130.000 kroner af på buffet i Sydkorea

Da Aalborg Kommune sikrede sig værtsskabet for World Firefighters Games, skete det blandt andet efter et indkøb af et stort parti hogdogs tilsat dansk fadøl og snaps. Det til brug for en stor buffet i et af Sydkoreas bedste hotellers lukseriøse balsal, hvilket dog først skete efter et særdeles langt forløb, fordi værterne havde store problemer med at finde frem til den mad og drikke, som Aalborg Kommunes eventafdeling anført af eventchef Søren Thorst krævede.

World Firefighters Games lyder måske ikke som en sportsbegivenhed, som en lang række byer kæmper for afholdelsen af – ligesom det eksempelvis kendes fra OL og VM i fodbold.

En by der i hvert fald meget aktivt har satset på afholdelsen af dette specielle verdensmesterskab er Aalborg, hvilket i høj grad tog udgangspunkt i en offensiv i Sydkorea.

Et fremstød der involverede iøjnefaldende dyre danske hotdogs, danske fadøl – og brugen af en af Sydkoreas mest eksklusive festlokaler.

Alt sammen betalt af skatteyderne i Aalborg, hvilket fremgår af aktindsigter, Bjørknæs.dk har opnået i samarbejde med Aktindsigterne.dk.

Få hurtig og nem adgang til artiklen

Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts

Køb adgang

Allerede abonnement? Log ind her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *